بر اساس گفته معاون آموزش و پرورش بايد حداکثر تا ديروز منابع آزمون استخدامي اعلام ميشد اما چنين نشد و وزير آموزش و پرورش هم ديروز در خوزستان گفت: «تمام آنچه که تاکنون در خصوص ثبتنام استخدام نيروي جديد بيان شده، صحت ندارد».
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، هجدهم اسفند ماه سال گذشته، سيد محمد بطحايي معاون توسعه مديريت و پشتيباني وزارت آموزش و پرورش در نشست خبري که در ساختمان مرکزي اين وزارتخانه برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در خصوص استخدام در اين وزارتخانه گفت «درخواستي را از سازمان مديريت داشتيم و مقدمات آن نيز آماده شده است تا سهميه استخدام 5 هزار نفر را از سازمان مديريت بگيريم».
وي ادامه داد: «بر اين اساس، تا يک ماه ديگر اطلاعيه برگزاري اين آزمون اعلام ميشود و داوطلبان با اولويت مربيان پيشدبستاني و نيروهاي شرکتي به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد؛ دوره يکسالهاي نيز در دانشگاه فرهنگيان براي پذيرفتهشدگان برگزار خواهد شد».
بر اساس گفتههاي معاون پشتيباني وزير آموزش و پرورش اواخر فروردين بايد فراخوان برگزاري آزمون استخدامي آموزش و پرورش منتشر ميشد و اين در حالي بود که نه تنها اين اتفاق صورت نگرفت بلکه کاشف به عمل آمد، هنوز مجوزي صادر نشده است.
علي اصغر فاني وزير آموزش و پرورش در 24 فروردين 94 و در حاشيه «همايش ياس مهرباني» درباره آخرين وضعيت برگزاري آزمون استخدامي آموزش و پرورش اظهار کرد: «مجوز استخدام شفاهاً داده شده است، زمان آن مشخص و آزمون را سازمان سنجش و آموزش و پرورش مشترکاً برگزار ميکنند».
وي افزود: «روز گذشته هم پيگير بودم تا اين مجوز کتباً ابلاغ شود. به مجرد آنکه مجوز کتباً ابلاغ شود دستورالعمل مربوط صادر خواهد شد و همه جزييات در آن مشخص است».
هشتم ارديبهشت بود که وزير آموزش و پرورش در گردهمايي فرهنگيان شهرستان رزن استان همدان گفت: «پس از پيگيريهاي 6 ماهه اين وزارتخانه، روز گذشته (7 ارديبهشت) مجوز استخدام پنج هزار نيروي انساني در آموزش و پرورش توسط سازمان مديريت و برنامه ريزي به صورت کتبي اعلام شد».
به دنبال اين انتشار اين خبر از زبان وزير آموزش و پرورش، سايتهاي مختلف نيز، تبليغات جزوه و کتابهاي آموزشي را آغاز کردند و اين در شرايطي بود که هنوز هيچ خبري مبني بر فراخوان نبود.
اطلاعرساني ضعيف و قطرهچکاني وزارت آموزش و پرورش در خصوص آزمون به حدي بود که برخي افراد در شبکههاي اجتماعي و برخي سايتها به دروغ به نقل از آموزش و پرورش خبرهايي مبني بر زمان برگزاري آزمون و جزوههاي آن منتشر کردند.
کار به جايي کشيد که رسول پاپايي معاون رسانهاي مرکز اطلاعرساني و روابط عمومي آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاري فارس، اظهار داشت: «دستورالعمل نحوه برگزاري اين آزمون بايد به تأييد سازمان مديريت و برنامهريزي برسد و پس از تأييد نحوه برگزاري اين آزمون، جزئيات به اطلاع عموم خواهد رسيد».
وي با اشاره به اينکه برخي سايتها به اعلام منابع آموزشي يا نحوه ثبتنام از علاقهمندان به استخدام در آموزش و پرورش اقدام کردند، گفت: «هر گونه خبر و اعلام نشاني يا آدرس و مواد آزموني توسط برخي سايتها اعتباري ندارد و مورد تأييد وزارت آموزش و پرورش نيست».
وي هشدار داد: «هموطنان گرامي مواظب باشند افراد فرصتطلب و سودجو به نام اين آزمون، از آنها اخاذي نکنند، چرا که آموزش و پرورش تا اين لحظه هيچگونه تاريخ دقيقي براي زمان آزمون، مواد امتحاني و نشاني جهت ثبتنام اعلام نکرده است و هرگونه اعلام نشاني و درخواست وجه به شمارهحسابهاي اعلامشده در برخي سايتها، کار افراد فرصتطلب است».
اما 28 ارديبهشت، محمد بطحايي معاون توسعه مديريت و پشتيباني وزير آموزش و پرورش در حاشيه گردهمايي آموزشي توجيهي روساي گروه انجمن اولياء و مربيان ادارات کل آموزش و پرورش استانهاي سراسر کشور درباره آزمون استخدامي آموزش و پرورش گفت: «در حال حاضر مشغول بررسي منابع آزمون هستيم و تلاش ميکنيم اواخر هفته آينده جدول سهميه، رشته و منابع را آماده و به سازمان مديريت ارسال کنيم؛ اصرار داريم آزمون قبل از مهر ماه برگزار شود تا دانشجويان بتوانند از مهر ماه تحصيل خود را در دانشگاه آغاز کنند، اما سازمان مديريت به آييننامهاي استناد دارد و ميگويد آزمونهاي استخدامي به طور سراسري و هر6 ماه يک بار و بنابراين، آبانماه برگزار شود اما اصرار ما برگزاري آزمون قبل از شهريور است».
بر اساس گفته معاون وزير آموزش و پرورش، بايد حداکثر تا ديروز (8 خرداد) منابع آزمون و جدول سهميه و رشتهها توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام ميشد اما چنين نشد و در چنين شرايطي روز گذشته وزير آموزش و پرورش در حاشيه سفر به خوزستان با بيان اينکه زمان ثبتنام براي استخدام جديد آموزش و پرورش ماه آينده اعلام ميشود، عنوان کرد: «تمام آنچه که تاکنون در خصوص ثبتنام استخدام نيروي جديد در آموزش و پرورش بيان شده است، صحت ندارد».
به گزارش فارس، به نظر ميآيد همچنان ابهام بر سر آزمون استخدامي آموزش و پرورش سايه افکنده است و در اين ميان تنها شانس با فرصتطلبان است تا از بدقوليهاي آموزش و پرورش و ابهامات ايجاد شده، به نفع خود استفاده کنند و کلاهي گشاد بر سر علاقهمندان به استخدام در آموزش و پرورش بگذارند.